14 mei 2010

Vier op een rij

Dat een zo'n jonge stier denkt: 'Ach, laat ik eens op die hoop grond gaan staan die mijn baas daar heeft opgeworpen', dat begrijp ik nog wel. En dat zijn broertje vervolgens een kijkje komt nemen, dat snap ik ook nog. Maar dat vier van die pinken die hoop beklimmen en daar vervolgens zij aan zij op blijven staan, daar kan ik dus niet bij. En dan vervolgens ook nog een beetje met zijn allen dom naar een voorbijkomende fietser gaan staan staren! Wat bezielt die beesten? Niks waarschijnlijk. Een beetje lekker staan, met je hoeven in de zwarte aarde. Wat moet je anders, als jonge stier zijnde? Nou, lekker op de grond in het gras liggen bijvoorbeeld, zoals die andere twee, achter die hoop grond.

7 opmerkingen:

Clémentine zei

Dat zijn toch geen echte koeien! Dat is een schilderij!

Jennie zei

Wie jong is, wil wat! Het hoogste punt opzoeken misschien? Zodoende kan je verder kijken!?
Wij samen kennen iemand die ook altijd het hoogste punt opzocht in haar jonge jaren. Dat kon zowel in de huiskamer zijn als buiten. Buiten op een grote bult zwarte grond, uitgegraven voor een te bouwen huis. En ze doet het nog steeds, hoewel op weer een andere manier :-D!

Anoniem zei

off topic; hé, een liefst alleen fietsende Daryll Ann fan uit Zwolle, ik dacht dat die combinatie vrij uniek was.. Je onderschat Anne Soldaat... ;) Maar eens op terugkomen tijdens een fietstochtje? Gr. Richard Stegeman, Zwolle

Mopperlog.com zei

@richard Is goed, maar een waarschuwing vooraf: ik fiets niet erg hard en rust ook graag uit op een terras als ik moe ben (dat gebeurt nogal vaak). Mail maar even. Ik vertrek trouwens volgende week voor een fietsweekje naar de alpen, dus begin juni ben ik waarschijnlijk in optimale conditie ;) (of juist niet).

Anoniem zei

hoe/waar kan ik je mailadres achterhalen? gr. Richard. Ps, van mij heb je niks te duchten qua fietsen. Heb ook 4.2 Watt/kg, net als jij. Ben wel 10 jaar jonger..

Mopperlog.com zei

Dat staat toch boven in het scherm? job.van.schaik@gmail.com

Ulrike Nagel zei

Ik wil ook mee! Eergisteren 20 kilometer, gisteren 34. 25 kilometer per uur, met af en toe een uitschieter. Ik moet wel een iets minder debiele helm...heeft vriendin M. nog een oude liggen?
;-)