26 januari 2007

Mopperjuich

Een van mijn goede voornemens was om dit blog eens wat meer te vullen. Dat lukt lekker, zoals u, lieve lezer (of spreek ik nu slechts mijzelve aan), al hebt kunnen constateren. Een van de redenen daarvoor is dat ik nieuwe boxen heb aangeschaft (prijscategorie: rondreis door China) en daar valt niet over te mopperen! O wat zijn ze mooi en prachtig en wat een onwaarschijnlijk mooi geluid! De hele cd-collectie moet opnieuw beluisterd worden, want al die prachtmuziek van Paulusma, Lambchop, Great Lake Swimmers, Daryll-Ann, Eels, Madrugada en andere helden (ja Wir sind ook) blijkt allerlei muzikale details te bevatten, die ik nog nooit eerder hoorde. Ik zit dus elk vrij moment van de dag voor mijn boxen te juichen. Er valt eenvoudig weg niks te mopperen. Nou ja, dit dan: ik hoor nu opeens ook dat de nieuwe Johan en De Kift uiterst beroerd zijn opgenomen. Kutkloterige teringzooi!

5 opmerkingen:

Jos Jonkeren zei

hallo joppie.
u spreekt niet allen uzelve aan hoor.
your readers are here!

ik heb ook nieuwe boxen gekocht (voor bij de pc), in een wat andere prijscategorie: 'één keer tanken' laten we maar zeggen.

Ze heten JBL Spot, ook zeer geschikt voor bij de Apple imac!
Zie http://www.consoleshop.nl/product/34054/24166/1352/jbl-spot-2.1.html

Jos Jonkeren zei

deze dus

Speakers

Mopperlog.com zei

Ziet er fraai uit. Dit zijn de mijne (zonder plaatje):

http://www.sonicsound.eu/German/Ger_Aguilla.htm

Jos Jonkeren zei

ach so!! lautsprecher von deutschen qualität, ja?
sehr schön.

Bent dit ze?
Linkje

Mopperlog.com zei

Dat bent ze, maar die van ons zijn wel wat lichter van kleur (kersen om precies te zijn). De fraaie, sensuele rondingen komen dan wat beter uit dan op dit plaatje...