07 april 2007

Stilte

Het is hier wel erg stil, maar dat heeft zo zijn redenen. Zoals de lieve lezertjes ook hieronder weer kunnen zien, is de debilisering van Blogger zo ver doorgeslagen dat 275 woorden blijkbaar teveel zijn om in 1 stukje op dit log te zetten (of zou het aan mij liggen?). Daarom is mijn column dus weer in twee stukken gehakt. Nou ja.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ben ik weer hoor! Misschien moet je weer eens wat reclame gaan maken. Want je columns zijn ook voor de niet-noorderling bijzonder leuk om te lezen. Overigens wil ik ter verdediging van ondergetekende graag melden dat ik tot de sociale 21% behoor en (bijna!) altijd stop voor een zebra, overigens onder verkeersdeskundigen en rij-instructeurs 'V.O.P's' genoemd. Alleen als degene die pretendeert te willen oversteken ongeinteresseerd de lucht in staat te kijken rij ik door, ik wil verdorie wel eerst een smekende blik zien.