07 oktober 2006

Leven

Ja hoor, ik leef nog. Excuses aan alle trouwe bezoekers dat het zo lang stil is geweest, maar soms is er niks te mopperen (dat is toch wel het nadeel van zo'n stigmatiserend log). Neem vandaag. Vanmorgen ben ik fluitend natgeregend op de terugweg van Albert Heijn (ja echt waar, normaal gesproken zit ik dan luidkeels vloekend op de fiets), mijn lieve vriendin M. zit in de Ardennen (snik), gisteravond mijn tijd verdaan met een klotenconcert van Johan in Deventer (de tweede keer, want in Vera was het ook al niks; de geluidsman heeft een gehoorbeschadiging) en een avond ergernis voor de boeg met Bulgarije-Nederland... En toch is mijn humeur picobello! Ik heb zojuist namelijk mijn eerste meesterwerk op het schildersdoek gekwakt: een prachtig abstract landschap in bruin, rood, oranje en wit waar ik zeer tevreden over ben. Ik zal proberen een afbeelding ervan bij deze post te zetten. Voor de geïnteresseerden: het doek is te verkrijgen door overmaking van 2500 euro op mijn rekeningnummer (geen verzendkosten!!).

2 opmerkingen:

Ulrike Nagel zei

Jopper, dat is nou niet bepaald een vriendenprijsje...en ik wilde inderdaad nog zo vragen of ik het kan bestellen. Helaas, ver boven mijn budget...

Anoniem zei

wordt het kunstwerk dan door de kunstenaar zellef aan huis bezorgd?