23 september 2006

Een nieuw begin

Goed. Het is dus de bedoeling dat ik hier af en toe wat onzin intik, zodat ik dat vervolgens zelf kan teruglezen. Want verder kijkt er natuurlijk nauwelijks iemand op dit log. Het houdt je van de straat, zullen we maar zeggen. Okee dan: vandaag weer een verloren dag. Veel te lang in bed blijven liggen, gisteren te lang in de kroeg gezeten en nu dus tikkend achter de computer. Alsof het buiten geen mooi weer is. Een mooie start van een nieuw begin!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

hee job! niet alleen maar mopperen he. :) en nog heel ontzettend veel hartelijks gefeliciteerd met je verjaardag!

Anoniem zei

Lekker niveautje, Job: 'Het houd je van de straat'. Snel Nederlands leren of anders maar gauw een eindredacteur in dienst nemen, knoeiert die jij er bent!!!

Aju,

Paul B.

Anoniem zei

Wat nu Paul: toe aan een bril?

Anoniem zei

Valsspeler!!! Beste lezer van deze weblog: mopperjob is niet alleen analfabetisch aangelegd, hij wil nu ook anderen zonder gegronde reden zomaar wijsmaken dat ze aan de bril moeten. NB: Mopperjob schreef: 'Het houd je van de straat' ipv 'Het houdt je van de straat'. Mopperjob caht zeker dat je hier het onderwerp was. Dus: 'Het houd jij van de straat.' Maw: ga zo door, knoeiert die jij er bent.